30. apr. 2012

Photobucket
Fie
Opskrift på mine lækre Mysli-Bar

75 g grofthakkede mandler
150 g grovvalsede havregryn
50g rugflager
3 store skefulde honning
1 tsk kanel
1/2 tsk salt
50 g mørk chokolade
25 g smeltpops

Ristmandler, havregryn og rug på en tør pande. de skal dufte og mandlerne tage lidt farve.
det tager 5 - 10 min.

Tilsæt honning og lad den smelte. Kom kanel og salt på og bland det hele godt.
Pas på, at det ikke får for meget varme, efter du har tilsat honningen.

Hæld hele pandens indhold i en skål og lad det køle lidt.

Hak chokolade og bland chokoladen og smeltpops i myslimassen.

Tryk myslimassen godt ned i en plastikform på ca 18x18 cm.
Lad det hele sætte sig natten over.
Skær myslibarene ud i ønskede størrelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar