22. apr. 2012

WELCOME TO FUNJOYCARNEVAL

Photobucket
Vi er to søstre på 23 & 27 år som længe har leget med ideen om at blogge - og få det som en lille Hobby i vores hverdag, ligesom så mange andre.
Anne-Sofie/Fie bor til dagligt i Kbh, læser til dagligt HF og nyder storbyens larm, stress og inspiration. Hvor imod Line Maria har slået rødder i lille Haderslev efter flere  år i Århus, arbejder som designer ved Pieces - men pt. går derhjemme på barsel med sønnen Ludvig Sylvester på 6 mdr.
Vi vil ikke prøve at skabe noget nyt i blog-verden, da det synes at være fuldstændig umuligt men istedet bare komme med hvad vi synes er interessant, spændende og inspirerende, alt fra mode, kunst, studie/arbejds - liv, mad, kæresteri til bleskiftning.
Håber I kan lide hvad i kommer til at se - det kribler i fingerne for at komme i gang, men er samtidig også nervøse om vi kan gøre det godt nok blandt alle de blogs der findes - vi er oppe imod hård konkurrence :)

2 kommentarer:

  1. Det var da også på tide i to :)
    //

    SvarSlet
  2. Sejt, at i blogger sammen :) Følger jer selvfølgelig på Bloglovin, og vil da virkelig glæde mig til at følge jer fremover :)

    Knus fra Stine

    SvarSlet